Влезни и Разбери:)

 

 
Рейтинг: 3.00
(582)
RedShark
Onlline Film`s
Свали си Музика
Онлайн Радио и TV
New Generators
GSM
За контакти
Online Камера
Бисери
Картинки
Музика
Видео
Забавления
Картички
Еротични
ТОРЕНТИ
Новини
Winmap Skins
Българска Музика
Знаете ли, че ... ?
Енциклопедии
ТЕСТОВЕ
Вицове
Kарикатури
Новини
Невъзможното е възможно?
Анимации
Пътешествие
Календар
Он-лайн игри
Xороскоп
Английско-Български Речник
Анкети
Клипове
Download-Софтуер


SMS i ICQ Кога ще умрете Реклама УСЛУГИ Субтитри Чат Новини

Новини / България

29 Декември 06, 14:44 / Автор: K-9
България отворена за работници от ЕС
 
България отворена за работници от ЕС

 

България е за цялостно прилагане на общностното право в областта на свободното движение на работници и за създаване условия за упражняване от страна на гражданите на ЕС на основното им право на свободно движение с цел работа.
„След провеждане на широк обществен дебат по въпроса дали страната да приложи или не общностното право в тази област и дали да предприеме реципрочен подход, ние сме свидетели на зряло поведение от страна на цялата българска общественост и на социалните партньори.
Усилията следва да се насочат към постигане на общите цели, за да може ЕС да отговори подобаващо на днешните предизвикателства, включително в глобален план.

Република България реши след 01.01.2007 г. да премине към пълно прилагане на Общностното право в областта на свободното движение на работници, в частност Регламент (ЕИО) №1612/68 на Съвета от 15 октомври 1968 г. за свободата на движение на работници в Общността.

Като приветства онези държави-членки, които към момента са заели същата позиция, България се надява и останалите държави членки на ЕС да се присъединят към нея в кратки срокове", се казва в позицията, одобрена от правителството.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.08