Влезни и Разбери:)

 

 
Рейтинг: 3.00
(582)
RedShark
Onlline Film`s
Свали си Музика
Онлайн Радио и TV
New Generators
GSM
За контакти
Online Камера
Бисери
Картинки
Музика
Видео
Забавления
Картички
Еротични
ТОРЕНТИ
Новини
Winmap Skins
Българска Музика
Знаете ли, че ... ?
Енциклопедии
ТЕСТОВЕ
Вицове
Kарикатури
Новини
Невъзможното е възможно?
Анимации
Пътешествие
Календар
Он-лайн игри
Xороскоп
Английско-Български Речник
Анкети
Клипове
Download-Софтуер


SMS i ICQ Кога ще умрете Реклама УСЛУГИ Субтитри Чат Новини

Новини / България

29 Декември 06, 14:43 / Автор: K-9
67 лева ще е годишната винетка за леките автомобили
 
67 лева ще е годишната винетка за леките автомобили

 

67 лева ще е годишната винетна такса за леките автомобили и за превозните средства с не повече от 8 места от 1 януари 2007 г. Месечната винетка за преминаване по републиканските пътища ще бъде 25 лева, а седмичната – 10 лева. Това реши правителството.

За автобусите с над 8 места и за товарните камиони с две оси годишната винетка ще струва 500 лв., месечната – 170 лв., седмичната – 65 лв., а дневната – 20 лв. За камионите с над две оси, специализираните строителни машини, автокрановете, специализираните ремаркета за превоз на тежки или извънгабаритни товари винетната такса през 2007 г. ще бъде 950 лв. Месечният стикер ще струва 300 лв., седмичният – 110 лв., а дневният – 20 лв.

В наредбата е посочено, че дневната винетка ще е валидна за деня, който е обозначен на нея чрез перфорация. Контролът за използването на винетки при движение по републиканските пътища от превозните средства ще се осъществява и от съвместни контролни групи, в които участват служители на МВР и на управление "Пътни такси и разрешителни" към фонд "Републиканска пътна инфраструктура". Спирането на автомобила за проверка, както е и в момента, ще става от служител на МВР.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0884