Влезни и Разбери:)

 

 
Рейтинг: 3.00
(582)
RedShark
Onlline Film`s
Свали си Музика
Онлайн Радио и TV
New Generators
GSM
За контакти
Online Камера
Бисери
Картинки
Музика
Видео
Забавления
Картички
Еротични
ТОРЕНТИ
Новини
Winmap Skins
Българска Музика
Знаете ли, че ... ?
Енциклопедии
ТЕСТОВЕ
Вицове
Kарикатури
Новини
Невъзможното е възможно?
Анимации
Пътешествие
Календар
Он-лайн игри
Xороскоп
Английско-Български Речник
Анкети
Клипове
Download-Софтуер


SMS i ICQ Кога ще умрете Реклама УСЛУГИ Субтитри Чат Новини

Новини / България

29 Декември 06, 14:42 / Автор: K-9
В-к Шпигел:" Процеса срещу медиците в Либия е ужасна игра на Кадафи"
 
В-к Шпигел:" Процеса срещу медиците в Либия е ужасна игра на Кадафи"

 

Германският седмичник "Шпигел" определя като ужасна игра процеса срещу медиците в Либия.
Списанието цитира българския адвокат Владимир Шейтанов, който е заявил пред "Шпигел", че либийският лидер Муамар Кадафи използва българските медицински сестри като заложници и че либийците искат да преодолеят международната изолация и да получат още финансови помощи.

Либийският лидер винаги е имал търговски нюх, пише германският всекидневник "Тагесшпигел" по повод на СПИН-делото в Либия.

От изданието коментират, че Кадафи, който разполага с петролни източници, не се интересува толкова от пари, колкото от престиж и силова политика, поясняват от БТА.

Някогашният покровител на международния тероризъм и предшественик на Осама бин Ладен днес иска да се представи като миролюбив реалист, добавят от „Тагесшпигел".

През 2007г. Европейският съюз с новия член България и новия председател на ЕС, германския канцлер Ангела Меркел, ще трябва най-накрая да се спазари за освобождаването на осъдените на смърт медици в Триполи, пише "Тагесшпигел".
Либия е важна като геостратегически фактор и играч в енергийната политика, но въпреки това не бива да й се дава откуп като полупризнание на вина, убедени са анализаторите във вестника.

Според „Тагесшпигел" дипломацията ще се задоволи, ако богатият диктатор, под прикритието на върховен съдия, освободи своите жертви, което би било последното действие в този предумишлено шумен процес.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9529