Влезни и Разбери:)

 

 
Рейтинг: 3.00
(582)
RedShark
Onlline Film`s
Свали си Музика
Онлайн Радио и TV
New Generators
GSM
За контакти
Online Камера
Бисери
Картинки
Музика
Видео
Забавления
Картички
Еротични
ТОРЕНТИ
Новини
Winmap Skins
Българска Музика
Знаете ли, че ... ?
Енциклопедии
ТЕСТОВЕ
Вицове
Kарикатури
Новини
Невъзможното е възможно?
Анимации
Пътешествие
Календар
Он-лайн игри
Xороскоп
Английско-Български Речник
Анкети
Клипове
Download-Софтуер


SMS i ICQ Кога ще умрете Реклама УСЛУГИ Субтитри Чат Новини

Енциклопедии / Извънземен живот

Извънземен живот
29.12.06 14:14

Автор:K-9
Търсене на извънземни същества

Извънземен живот

Търсене на извънземни същества

В нашата Галактика съществуват стотици милиони звезди, а има стотици милиони други галактики. Много хора са убедени, че на планетите, обикалящи другите слънца, има разумен живот. Учените и преди всичко астрономите се опитват да установят контакт с тях. Това става по няколко начина.

Американските учени са изпратили послания към Космоса с четири космически кораба, предназначени да изследват външните планети. След време те ще напуснат Слънчевата система и могат да бъдат открити в междузвездното пространствоот някоя извънземна цивилизация. Все пак вероятността това да стане е много малка, като се има предвид колко огромно е космическото пространство.

Как изглеждат извънземните същества?

Ако открием други живи същества в Галактиката, как ли ще изглеждат те? Това ще зависи от условията на планетата, на която живеят. На студените светове могат да живеят създания, покрити с козина. Тя би ги предпазвала от ниските температури. На горещите планети могат да живеят същества със специална кожа, която да ги пази от високите температури. Планетите със слаби слънца са по-тъмни. Съществата, които биха ги обитавали, би трябвало да имат големи очи, с които да виждат по-лесно в полумрака. Възможностите да безкрайни. Едно нещо е сигурно. Както и да изглеждат, извънземните същества, те ще се различават от нас – хората. Колко ще се различават ще можем да разберем, когато установим контакт с тях.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1096